Турчинов створив робочу групу з "мінімізації наслідків інфляції національної валюти для громадян" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов створив робочу групу з "мінімізації наслідків інфляції національної валюти для громадян"

Казна та Політика
2406
Голова Верховної Ради України, в.о. Президента України Олександр Турчинов підписав розпорядження “Про утворення робочої групи з опрацювання питання про мінімізацію негативних наслідків інфляції національної валюти для громадян України, які мають невиконані зобов’язання за договорами споживчого кредиту в іноземній валюті (валютних кредитів), укладеними з фінансовими установами та банками України”, повідомили в прес-службі ВР.
Відповідно до тексту розпорядження, до складу робочої групи увійдуть народні депутати України (за згодою), представники Національного банку України, Асоціації українських банків і Асоціації фінансових установ, представники громадськості (за згодою).
Керівником робочої групи призначено голову Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Олександр Риженков. Головам депутатських фракцій і груп запропоновано невідкладно надати кандидатури народних депутатів до складу робочої групи.
Робочій групі доручено до 3 червня 2014 р. підготувати пропозиції щодо законодавчого врегулювання питання мінімізації негативних наслідків інфляції національної валюти для громадян України, які мають невиконані зобов’язання за договорами споживчого кредиту в іноземній валюті (валютних кредитів), укладеними з фінансовими установами та банками України, і передати їх на розгляд до Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності для внесення в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас