У Слов'янську зачинились усі магазини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Слов'янську зачинились усі магазини

Кримінал
5293
Відсьогодні в Слов’янську на Донеччині зачинились усі магазини.
“Учора нам із сином Мішою вдалось вибратись у місто на велосипедах. Купили десять буханок сірого хліба по 5,65 грн. Собі залишили шість штук, інші віддали сусідам, бо вже два дні без хліба сидимо. Трохи зачерствіє, поріжу на шматки і будуть сухарі. У нас відсьогодні всі магазини зачинені, бо половина людей зі Слов’янська виїхали, – розповідає 60-річний Євген Вікторович зі Слов’янська. – З магазину біля мого будинку сьогодні вивезли обладнання і стелажі. Він пустував, продукти там уже давно розкупили”.
1 червня чоловік планує тікати з міста.
“Грошей нема, бо вже два місяці пенсію не отримував і продукти вже закінчились, – розповідає Євген. – Учора поїли трохи картоплі в мундирах, попили кип’яток із цукром, а більше нічого. Хату покину, життя може собі врятую. Не знаю, чи виїдемо, бо чоловіків не випускають. Сусіди розповідають, що терористи всіх, кого зустрінуть, змушують вступати в ополчення. Як відмовишся – розстріл”.
По дорозі в місто проминули три блокпости.
“Із собою цінних речей не беру, бо вони і в сумку заглядають, і в кишені, перевіряють документи. Сказали брати з собою паспорт, щоб видно було, що зі Слов’янська. Місто пустує, багато будинків зруйнованих. Світло є, але три дні люди без води сиділи. Зараз уже воду дали, але напір слабкий”.
Нагадаємо, 26 травня в Слов’янську бойовики підірвали водонапірну вежу. Люди брали воду з криниць.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас