45 сімей загиблих на Майдані героїв отримали обіцяні 100 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

45 сімей загиблих на Майдані героїв отримали обіцяні 100 тисяч

Особисті фінанси
346
Вже 45 сімей загиблих на Майдані активістів отримали по 100 тис. гривень допомоги з Фонду громади Приірпіння.
Про це на сторінці групи «Батьківщина Майдан» у Facebook повідомляють активісти, які займаються допомогою сім’ям загиблих під час масових протестів у Києві.
«Щодня гроші отримують кілька сімей (щойно ми отримуємо всі необхідні документи). На рахунках партнера Ініціативи «Батьківщина Майдан» Фонду громади Приірпіння зараз залишається більш ніж 42 млн. грн. 20% цих коштів зарезервовані для довгострокових програм підтримки сімей з дітьми (зараз завершуємо узгодження деталей з банками та страховими компаніями, всі подробиці повідомимо зовсім скоро). Ще 20% – на лікування та реабілітацію поранених під час подій Майдану. А решту отримають сім’ї Героїв», – сказано в повідомленні.
Активісти нагадують, що на момент, коли приймалося рішення про перші виплати, «в списку зниклих безвісти було майже дві сотні імен».
«Кошти на виплати їхнім сім’ям також були зарезервовані на рахунках. Зараз вдалося з’ясувати долю більшості цих людей і, на щастя, вони живі. А отже, вже скоро сім’ї загиблих отримають доплати і кінцева сума, яку вони отримають, значно збільшиться. Також зараз ми сприяємо сім’ям загиблих в отриманні державної допомоги та юридичної підтримки сімей в рамках розслідувань про незаконні дії правоохоронців проти героїв Небесної Сотні», – повідомили активісти.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас