Керівництво Криму розглядає питання про доцільність роботи хімзаводів у Красноперекопську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво Криму розглядає питання про доцільність роботи хімзаводів у Красноперекопську

Фондовий ринок
3240
Керівництво Криму розглядає питання про доцільність роботи хімічних заводів в місті Красноперекопськ на півночі Криму, повідомив в.о. глави республіки Крим Сергій Аксьонов.
“Вирішується питання з Красноперекопськими хімічними підприємствами про доцільність їх функціонування в цій зоні”, – сказав С.Аксьонов журналістам у Сімферополі у вівторок.
У Красноперекопську знаходяться заводи “Кримський содовий завод” (входить в Group DF Дмитра Фірташа) та АТ “Бром”.
За словами С.Аксьонова, питання про доцільність роботи хімічних підприємств Красноперекопська розглядається в рамках підготовки програми розвитку хімічної промисловості Криму.
С.Аксьонов повідомив також, що керівництво Криму визнало недоцільним відродження хімічного виробництва в місті Саки в зв’язку з розвитком Сакського району як території туризму та курорту.
Раніше повідомлялося, що “Кримський содовий завод” завершив перереєстрацію відповідно до вимог російського законодавства.
“Кримський содовий завод” – виробник і експортер кальцинованої соди марок А і Б. Компанія експортує продукцію в країни Європи, Азії, Америки, Африки.
“Бром” – найбільше в СНД і Східній Європі підприємство, що спеціалізується на випуску брому і бромистих сполук. Завод контролюють структури екс-губернатора Дніпропетровська Сергія Касьянова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас