Toyota відкликає понад півмільйона автомобілів у всьому світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota відкликає понад півмільйона автомобілів у всьому світі

Фондовий ринок
472
Японська компанія Toyota оголосила про відкликання у всьому світі 516 тис. автомобілів у зв’язку з виявленням різних дефектів, повідомляють місцеві ЗМІ. У корпорації уточнили, що більшість машин з несправностями – 430 тис. – були продані в США.
Відкликанню підлягають, зокрема, 450 тис. мінівенів Sienna моделей 2004-2011 років. Як з’ясувалося, сіль, застосовувана в багатьох країнах для боротьби з обледенінням на дорогах, при попаданні на кріплення запасного колеса під днищем автомобіля може викликати корозію. В результаті запаска може відвалитися просто під час руху.
Щороку в США продається майже 90 тис. автомобілів марки Toyota Sienna. У класі мінівенів цей автомобіль поступається за популярністю лише Dodge Caravan американської компанії Chrysler.
Сервісна акція торкнеться також 16 тис. седанів Lexus GS 250 і Lexus 350 моделей 2013 року, у яких виявлені проблеми з гальмами. Крім того, у 50 тис. позашляховиків Highlander моделі 2014 року виявився несправний один з датчиків подушок безпеки.
Toyota заявила, що їй невідомо про будь-які інциденти, викликані виявленими несправностями, і пообіцяла безкоштовно відремонтувати автомобілі, що підлягають відкликанню.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас