Що буде з Донецькою і Луганською областями - на думку читачів Finance.UA? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що буде з Донецькою і Луганською областями - на думку читачів Finance.UA?

2595
Заклик власника холдингу СКМ Ріната Ахметова до акції протесту проти кровопролиття та сепаратизму на Донеччині, розцінили як оголошення війни Донецькій народній республіці та прийняття найбагатшим українцем на себе відповідальності за регіон.
Однак, доля сходу країни хвилює не усіх – 3% читачів Finance.UA, які взяли участь в опитуванні, на питання “Що буде з Донецькою та Луганською облястями?” відповіли “Мене це не хвилює”. Ще 4% респондентів вважають, що ці області стануть другою “Північною Осетією”. Варіант “Вони отримають більше прав і залишаться” обрали 5% читачів. І що показово – по 45% голосів набрали варіанти “Вони залишаться у складі України” та “Їм не місце в майбутній Україні”.
21_05_14_Ukr
Нагадаємо, що після анексії Криму 21 березня цього року, на сході України почали діяти загони сепаратистів, які мали на меті проведення незаконних референдумів та проголошення народних республік, з тим, аби дестабілізувати ситуацію в країні. На думку аналітиків, таким чином Росія намагається хоча б завадити новому уряду в Києві реалізувати європейські амбіції, якщо не зірвати проведення президентських виборів у країні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас