Китайський регулятор обмежив число IPO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський регулятор обмежив число IPO

Фондовий ринок
238
Китайський регулятор обмежив число IPO. У червні-грудні 2014 р. компанії КНР зможуть провести близько 100 первинних розміщень.
За словами глави CSRC Сяо Гана, розміщення будуть рівномірно розподілені так, щоб у кожному місяці число IPO було приблизно однаковим.
Таким чином, кількість розміщень в Китаї цього року буде меншим, ніж очікували аналітики. Передбачається, що приплив нових акцій на фондовий ринок КНР приведе до його ослаблення.
Стратег по китайському ринку UBS AG Чень Лі зазначає, що кількість IPO в Китаї в решті 2014 року буде менше 350-400, які очікувалося раніше
Аналітики відзначають, що акції невеликих за розміром компаній істотно подешевшали за останній час.
“Заява регулятора усуває невизначеність з ринку, і інвестори можуть підготуватися, – говорить аналітик Everbright Securities Co. В Чунціні Цзен Сяньчжао. – Число IPO буде меншим від очікуваного”.
CSRC відновила видачу дозволів на первинне розміщення в грудні 2013 р. до цього протягом 15 місяців розміщення акцій були заморожені.
Влада Китаю прагне поліпшити якість первинних розміщень в рамках фінансових реформ, спрямованих на залучення інвесторів.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас