В Україні не лишилося жодного бізнесу, де б донецькі не "віджали" хоча б частку - юрист — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні не лишилося жодного бізнесу, де б донецькі не "віджали" хоча б частку - юрист

Казна та Політика
3277
Безготівкові кошти, готівка та втрачені бізнеси – так окреслив структуру незаконно вилучених та виведених за межі України активів голова адвокатського об’єднання “Правниче бюро Єременка” Микола Єременко.
“Все, що робилось, усі ці безчинства, мали виключно корисні мотиви. В цілому, безготівкові кошти виводились закордон. Готівкові кошти – це, власне, ментальність донецького гопника, яка залишилась навіть у кріслі президента. Він повинен гроші мати “на кишені”. І цю ментальність не змінити, навіть давши йому довічне ув’язнення. Він з камери в камеру буде носити свою копійчину на кишені. Тому готівкові кошти складають надзвичайно велику частину награбованого в українського народу. Більше того, ці вивезені кошти для української держави представляють більшу небезпеку, ніж безготівкові. Бо ті – заблоковані, а на цю готівку зараз фінансуються банди на Сході, які вбивають наших вояків і тероризують місцеве населення. Вони всі фінансуються за рахунок вкрадених у нас же готівкових коштів. І третє – це бізнес. По суті, в Україні не лишилось жодного бізнесу, де б донецькі не “віджали” хоча б частку”, – переконаний він.
Нагадаємо, у 2013 році українські чиновники вивели з державного бюджету 290 млрд гривень – про це вчора повідомив Мін’юст.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас