Турчинов звільнив ще чотирьох послів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов звільнив ще чотирьох послів

Казна та Політика
584
В.о. Президента України, спікер Верховної ради Олександр Турчинов звільнив чотирьох послів України в іноземних державах, у тому числі у Великобританії і у Франції. Тексти відповідних указів від 16 травня 2014 р. оприлюднені на сайті в.о. глави держави.
Зокрема, указом № 473/2014 Олександр Купчишин звільнений з посади надзвичайного і повноважного посла України у Французькій Республіці, а також з посади постійного представника України при ЮНЕСКО та надзвичайного і повноважного посла України в Князівстві Монако за сумісництвом.
Указом № 474/2014 Володимир Хандогій звільнений з посади надзвичайного і повноважного посла України в Сполученому Королівстві Великобританії та Північної Ірландії, а також з посади постійного представника України при Міжнародній морській організації (ІМО) за сумісництвом.
Указом № 475/2014 Валерій Васильєв звільнений з посади надзвичайного і повноважного посла України в Федеративній Республіці Нігерія.
Указом № 476/2014 Валерій Кірдода звільнений з посади надзвичайного і повноважного посла України в Алжирській Народній Демократичній Республіці, а також з посади надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Малі за сумісництвом.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас