Сервіс Bitcoin-платежів BitPay підняв $30 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сервіс Bitcoin-платежів BitPay підняв $30 млн інвестицій

Фондовий ринок
500
Платформа BitPay, що дозволяє компаніям приймати оплату за товари і послуги в кріптовалюті Bitcoin, отримала інвестиції в обсязі $30 млн.
Раунд інвестування очолили фонд Index Ventures, Річард Бренсон і співзасновник Yahoo Джеррі Янг, повідомляє «CNews.RU».
Стартап BitPay отримав $30 млн інвестицій. Компанія пропонує можливість переведення в готівку біткойнів з можливістю конвертації кріптовалюти в долари, євро, фунти та інші одиниці. Сервіс також пропонує різні схеми оплати послуг: клієнт може користуватися платним аккаунтом вартістю від $30 до $100 на місяць, або ділитися 1% від усіх транзакцій, повідомляє видання «РБК Інновації».
За даними CrunchBase, на сьогодні сумарний обсяг інвестицій в стартап BitPay сягнув $32,5 млн. Це більше, ніж сумарний обсяг інвестицій в Coinbase ($32,7 млн) і Circle ($26 млн). Обидві ці компанії є прямими конкурентами BitPay. І як повідомляють представники компанії, за 2013 р. BitPay обробив платежі на суму понад $100 млн.
До портфел фонду Index Ventures, що очолив раунд інвестування, на сьогодні входять такі популярні сервіси, як Dropbox, Skype, Soundcloud і Sonos. Учасниками раунду також стали відомий британський підприємець, мільярдер Річард Бренсон (Richard Branson) і співзасновник Yahoo Джеррі Янг (Jerry Yang).
На сайті BitPay зазначено, що компанія обслуговує понад 30 тис. клієнтів, серед них – WordPress, Zynga, Virgin Galactic, Gyft, Namecheap, Shopify, TigerDirect та ін. Virgin Galactic – компанія, що займається будівництвом кораблів для подорожей в космос. Власником підприємства є Річард Бренсон.
Як повідомляє TechCrunch, останнім часом серед інвесторів стартапів, пов’язаних з кріптовалютою Bitcoin, часто можна побачити відомі фонди. Наприклад, одним з інвесторів Coinbase став Andreessen Horowitz, що володіє акціями Facebook, Groupon, Twitter та інших відомих високотехнологічних компаній. Це говорить про те, що цей сегмент досягає своєї зрілості. При цьому інвесторів не лякають різні події, такі як ліквідація найбільшої біржі Mt. Gox.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас