Замість Криму росіяни віддали перевагу Казані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Замість Криму росіяни віддали перевагу Казані

Світ
10281
Російські турагентства підбили підсумки травневих свят. І з’ясувалося, що найпопулярнішим напрямком для відпочинку у жителів цієї країни стали Чехія, Іспанія та Італія, відповідно до сервісу онлайн-бронювання Oktogo. А за даними Росавіації, на травневі свята до Криму і назад злітали лише 50 тисяч пасажирів. Це більш ніж у три рази менше, ніж було на травневі в 2013-му, коли, за даними Ради міністрів Криму, на півострові відпочили більш ніж 176 тисяч людей.
Замість Криму росіяни, за Oktogo, обрали в першу чергу Кіпр і Туреччину. Не виявилося кримських міст і серед міст РФ (Oktogo вважає Крим російською територією), найбільш популярних серед росіян.
Замість Ялти, Судака, Севастополя громадяни РФ поїхали до Петербурга, Москви, Сочі, Казані і Нижнього Новгорода. Протягом травневих свят «Сегодня» спостерігала за набережною Судака за допомогою веб-камери на сайті «відпочинок-судак.рф» і не помітила на пляжі більше двох відпочиваючих. «Минулого року я відпочивала тут на 9 травня і вже тоді на цьому пляжі було не проштовхнутися. Сумно дивитися на порожній Судак», – зазначила наша колега Ольга з Києва.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас