Припинено роботу одного з найбільших митних постів на кордоні з Росією - через збройний напад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Припинено роботу одного з найбільших митних постів на кордоні з Росією - через збройний напад

Казна та Політика
2679
Як стало відомо , Міністерство доходів і зборів України закрило пункт пропуску “Ізварине” Луганської митниці через збройного нападу 8 травня групою невстановлених осіб, повідомила прес -служба міністерства в понеділок . “Група невстановлених осіб з боку України в 18.15 8 травня здійснила напад на пункт пропуску” Ізварине” Луганської митниці Міндоходов з наміром заволодіти зброєю прикордонного наряду. В ході нападу митний пост” Ізварине “закидали” коктейлями Молотова”.
При виникненні пожежі чергова зміна з прикордонним нарядом відступила до нейтральній смузі . Нападники проникли на територію поста, підпалили будівлю, пошкодили серверне та кабельне обладнання. Працівники митного поста не постраждали”, – йдеться в повідомленні.
Раніше повідомлялося, що Україна призупинила роботу пункту пропуску Ізварине на кордоні з Росією в Ростовській області. Про це повідомив представник Федеральної митної служби (ФТС) РФ у регіоні. “Митний пост Ізварине Луганської митниці України тимчасово призупинив роботу. Пропуск фізичних осіб та транспортних засобів на цій ділянці російсько-українського кордону в даний момент призупинений. При цьому весь особовий склад митного поста перебуває на робочих місцях”, – сказав співрозмовник агентства, не уточнивши причин закриття пункту пропуску.
Пункт пропуску Нехотєєвка-Гоптівка є одним з найбільших у Європі. Минулої доби через нього на територію Росії пройшли 841 вантажний автомобіль і 71 – легкова. Одночасно в Україну прослідувало 626 вантажівок і 39 легкових машин.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас