iPhone 6 стане першим водонепроникним смартфоном Apple (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 6 стане першим водонепроникним смартфоном Apple (ВІДЕО)

Технології&Авто
2296
Досить вже розглядати концепти-рендери, що є вільними фантазіями на тему того, «яким я бачу очікувану незабаром модель iPhone 6».
Про це повідомляє «3DNews».
У наш час інсайдерські джерела заради рейтингу і солідного гонорару готові добути фотографії пристрою, який ще не був офіційно анонсований компанією-виробником. Подібна ситуація виявилася властива практично всім смартфонам Apple, так тепер відбувається і з iPhone 6. Наведена нижче інформація буде грунтуватися лише на умовно достовірних фактах, які мають фотопідтвердження. Відкинути слово «умовно» стане можливо лише після того, як Apple представить оновлену модель зі свого сімейства фірмових смартфонів вже офіційно.
Днями стали доступними фотознімки, на яких з великою часткою ймовірності зображений той самий iPhone 6, до якого прикуті погляди журналістів і шанувальників «яблучної продукції» останні кілька місяців. Більш обговорюваною новинкою може вважатися хіба що інший продукт Apple – переносний пристрій iWatch. Щоправда, у випадку з останнім, відносно достовірних витоків фотографій помічено не було, тому поки що громадськість задовольняється лише абстрактними рендерами.
Тижнем раніше Соні Діксон (Sonny Dickson) вже поділився попередніми фото макета iPhone 6. На даних знімках кнопка «Home» мала позолочену окантовку, яка, по всій видимості, може теоретично зберегтися і в одній з фінальних версій апарату.
Для тих, хто не надто пильно стежив за новинами про iPhone 6, варто розповісти і про публікації італійського ресурсу Macitynet.it. У статті проводилося порівняння макета моделі iPhone 6 і смартфона Samsung Galaxy S5. Завдяки наданим знімкам можна візуально оцінити представника нового покоління смартфонів від Apple, хоча питання про справжність макета, а також про те, яким саме способом він опинився в руках італійських блогерів, залишається під великим питанням.
Крім того, все тими ж співробітниками сайту Macitynet.it був підготовлений відеозвіт з «нарізкою» зображень, на яких представлено порівняння габаритних параметрів макета iPhone 6 і попередніх моделей аналогічної лінійки – смартфонів iPhone 5s і 4s.
Тепер же, якщо судити за новою порцією фотографій, iPhone 6 стане першим водонепроникним смартфоном корпорації. Це підтверджується зафіксованим фотокамерою зануренням мобільного пристрою в воду. Подібний крок може стати ще одним плюсом до скарбнички Apple у порівнянні нової моделі iPhone з продукцією основних компаній-конкурентів. Той же Samsung Galaxy S5 і Sony Xperia Z2 витримують досить тривалий за часом занурення у воду (до 30 хв) і на глибину до 1 м, чим не міг похвалитися iPhone 5s.
Дисплей новинки, як повідомлялося раніше, вийде з рамок звичного формату, що неофіційно вважався шанувальниками платформи iOS найбільш оптимальним за своїми фізичними розмірами. Звичайно, визначити на даному попередньому етапі точну кількість дюймів у використовуваній матриці – вельми складно. Приблизно діагональ становить 4,7 дюйма, що підтверджувалося раніше й іншими інсайдерськими інформаторами. Також нова версія iPhone буде, скоріш за все, набагато тонша не лише минулих моделей, а й інших смартфонів з аналогічного цінового сегмента.
Що стосується термінів появи iPhone 6, то тайванське видання Economic Daily News називає як дату презентації пристрою серпень місяць (йдеться лише про 4,7-дюймову версію смартфона). Моделі з більшою діагоналлю повинні бути представлені через місяць – у вересні.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас