Порошенко тотально лідирує в електоральних симпатіях українців, Тігіпко трохи випереджає Тимошенко - опитування GFK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко тотально лідирує в електоральних симпатіях українців, Тігіпко трохи випереджає Тимошенко - опитування GFK

Особисті фінанси
8311
Якби вибори президента України відбулися найближчої неділі, то понад 40% українців підтримали б народного депутата Петра Порошенка, про що свідчать дані всеукраїнського телефонного опитування, проведеного 6-8 травня компанією GFK Ukraine на замовлення ТСН ( телеканал “1+1”).
За результатами опитування, 40,5% респондентів готові віддати свій голос за П.Порошенка. Другим у рейтингу йде народний депутат Сергій Тігіпко – 9%, трохи менша кількість голосів (8,8%) у лідера партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко.
Решта кандидатів у порядку убування рейтингу розташувалися таким чином: Олег Ляшко (6,4%), Анатолій Гриценко (5,6%), Ольга Богомолець (4,3%), Михайло Добкін (3,9%), Петро Симоненко (2,7%), Олег Тягнибок (1,3%). Решта кандидатів можуть розраховувати на підтримку менше 1% або 0%.
Ні за кого або проти всіх мають намір голосувати 4,7%. Вагалися з відповіддю 10,7% опитаних.
Опитування проводилося на замовлення каналу “1+1” компанією GFK Ukraine 6-8 травня. Всього опитано 810 осіб, метод опитування: комп’ютеризовані телефонні інтерв’ю (CATI) з дзвінками на мобільні телефони. Вибірка випадкова, репрезентативна для населення України віком 18 років і старше за статтю, віком, розміром населеного пункту та регіону. Похибка вибірки не перевищує 3,5% для вибірки в цілому або 9% для одного регіону.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас