Хакери викрали дані більш ніж 1,3 млн абонентів найбільшого оператора Франції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери викрали дані більш ніж 1,3 млн абонентів найбільшого оператора Франції

Світ
234
Найбільший французький оператор зв’язку Orange вкотре став жертвою атаки кібершахраїв. Хакери викрали персональні дані більше мільйона його абонентів, включаючи імена, адреси електронної пошти та номери мобільних телефонів, повідомляє видання Le Figaro.
Сама атака відбулася ще 18 квітня, проте компанія довгий час про неї замовчувала, зізнавшись громадськості лише 6 травня. Всього внаслідок кібератаки постраждали 1,3 мільйона клієнтів оператора. Усім їм були розіслані повідомлення з попередженням і проханням проявляти пильність і не повідомляти через інтернет ніякі конфіденційні дані, в тому числі, номери банківських рахунків і паролі для облікових записів, йдеться на офіційному сайті Orange.
У повідомленні також вказується, що компанія вжила необхідних заходів з усунення технічних неполадок, що дозволили хакерам отримати особисті дані абонентів, і запобігти подальшому незаконному доступу до подібної інформації.
Це вже не перший випадок, коли Orange стає об’єктом атак хакерів. Аналогічний інцидент стався в лютому. Керівництво Orange визнало, що хакери зуміли отримати доступ до даних близько 800 тис. користувачів.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас