У Росії пропонують легалізувати відправку "добровольців" в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії пропонують легалізувати відправку "добровольців" в Україну

Кримінал
4259
Перший заступник голови Держдуми Іван Мельников пропонує легалізувати потік добровольців, що відправляються в Україну, створивши спеціальну організацію, можливо, при Міністерстві оборони Росії. Ініціатива буде обговорюватися на засіданні фракції, повідомляє видання Известия.
“Раз є рух, то його не можна пускати на самоплив, а необхідно направляти в потрібне русло. Люди туди все одно їдуть, вони можуть там загинути… (потрібно) щоб вони їхали на підготовлене місце, вливалися в місцевий визвольний рух”, – заявив Іван Мельников.
Мельникова не бентежить той факт, що організація потоку добровольців чинною владою в Києві та західними державами буде сприйнята як військове втручання.
Однак, як зазначає видання, в Єдиній Росії ініціативу не підтримали. Зокрема, заступник голови комітету Держдуми з оборони Франц Клінцевич вважає, що конфлікт потрібно врегулювати мирним шляхом.
“Замість того, щоб відправляти добровольців, потрібно слухати, що говорить президент, МЗС, а саме – сісти за стіл переговорів”, – зазначив він.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас