Huawei анонсувала супертонкий флагманський смартфон Ascend P7 (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei анонсувала супертонкий флагманський смартфон Ascend P7 (ФОТО)

Технології&Авто
1174
Компанія Huawei анонсувала смартфон Ascend P7 товщиною всього 6,5 міліметра на заході в Парижі. При цьому більшість інших його характеристик порівняні з показниками флагманських моделей конкурентів.
Оголошений P7 отримав 5-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920 на 1080 пікселів). Основна камера має 13-мегапіксельну роздільну здатність, а фронтальна – 8 мегапікселів. Найпопулярніші виробники смартфонів зазвичай обмежуються 2 мегапікселями камери на передній панелі, але Huawei врахувала моду на «СЕЛФІ» (автопортрети). На зроблені знімки можна накласти спецефекти.
Апарат створений на базі фірмового процесора Kirin910 Pro. Він має чотири ядра і працює на частоті 1,8 ГГц. На представленому для «Стрічки.Ру» прототипі ми виміряли продуктивність в тесті Antutu. З’ясувалося, що його швидкодія приблизно відповідає показникам торішнього покоління флагманських смартфонів Samsung і HTC, але приблизно на третину нижча швидкості старших моделей цього року.
Huawei анонсувала супертонкий флагманський смартфон Ascend P7 (ФОТО)
Ascend P7 підтримує мережі четвертого покоління LTE, технологію безконтактної передачі даних NFC, а також звичні види зв’язку Wi-Fi і Bluetooth.
Апарат працює під управлінням операційної системи (ОС) Android 4.4.2. Для відображення інформації використовуються два види графічних оболонок – EmotionID 2.3 і Simple. Перша схожа на звичайний інтерфейс Android, але відрізняється більш барвистими іконками. Друга трохи нагадує дизайн ОС Windows Phone – великі значки в два ряди.
Huawei анонсувала супертонкий флагманський смартфон Ascend P7 (ФОТО)
Представник російського офісу Huawei повідомив «Ленте.ру», що в Росії смартфон P7 з’явиться в червні-липні. Його вартість буде залежати від цінових пропозицій конкурентів, але на даний момент прогнозується, що вона буде менш ніж 20 тисяч рублів.
Більшість характеристик смартфона порівнянна з показниками апаратів провідних Android-виробників, таких як Samsung, Sony і HTC. Судячи з перших вражень, користувачеві доведеться дещо пожертвувати продуктивністю, але він отримає більш компактний і тонкий апарат. Якщо у Ascend P7 товщина 6,5 міліметра, то у Samsung iPhone 5S і Galaxy S5 вона становить 7,6 і 8 міліметрів відповідно.
Перспективи P7 на ринку оцінити поки що неможливо, оскільки за тестовим примірником важко скласти уявлення про такі важливі споживчі якості, як ергономіка, час автономної роботи, а також якість фото- і відеозйомки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас