ПриватБанк відновив роботу відділень у Донецьку: зіпсовані 19 банкоматів, викрадено 12 броньованих інкасаторських авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк відновив роботу відділень у Донецьку: зіпсовані 19 банкоматів, викрадено 12 броньованих інкасаторських авто

Фондовий ринок
1302
7 травня ПриватБанк відновив обслуговування клієнтів у всіх своїх відділеннях в Донецьку та кількох містах області, які не постраждали від вандалізму з боку злочинців.
Як повідомив керівник Донецького регіонального управління ПриватБанку Юрій Акуленко, також у місті відновлена ​​і штатна робота банкоматної мережі – клієнтів обслуговують всі банкомати, вцілілі від атак паліїв і вандалів. За словами Юрія Акуленка, банк відновлює обслуговування клієнтів у всіх районах Донецька, а також Маріуполі і Краматорську, де криміногенна ситуація дозволяє забезпечити елементарну безпеку клієнтів і співробітників банку.
“Для нас головне на сьогодні завдання забезпечити нормальне безпечне обслуговування клієнтів, така чітка позиція банку знаходить активну підтримку як у влади регіону, так і різних громадських організацій, – зазначив керівник Донецького регіонального управління ПриватБанку. – Забезпечення безпеки роботи банку – це своєчасне отримання зарплат, пенсій і соціальних допомог, нормальне життя мільйонів людей області”.
За даними служби безпеки банку, лише за останні 4 дні від дій злочинців в Донецькій області спалені і зруйновані 19 банкоматів, зазнали нападів і вандалізму 14 відділень, викрадено 12 броньованих інкасаторських автомобілів. Через сплеск насильства 5 травня банк був змушений тимчасово призупинити готівкове обслуговування клієнтів у відділеннях і банкоматах регіону.
“ПриватБанк звертається до всіх розсудливих людей регіону із закликом припинити насильство і сісти за стіл переговорів, – підкреслив Юрій Акуленко. – Від дестабілізації ситуації в першу чергу страждають найбільш незахищені люди. Стабільна робота банку буде можлива тільки в тих містах регіону, де відсутній ризик для життя клієнтів і співробітників”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас