Доходи від забезпечення українців Інтернетом перевищили 1,3 мдрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доходи від забезпечення українців Інтернетом перевищили 1,3 мдрд грн

Казна та Політика
305
За I квартал 2014 р. доходи від надання доступу до мережі “Інтернет” перевищили 1,3 мільярда гривень і зросли на 10% порівняно з минулим роком. Про це сказав голова Комітету Верховної Ради з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерій Омельченко, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу депутата.
“Доходи від надання доступу до мережі Інтернет перевищили 1,3 мільярда гривень і зросли на 10% порівняно з минулим роком”, – сказав Валерій Омельченко.
Зокрема, населенню було надано послуг на 910 млн грн.
Як зазначив народний депутат, державне регулювання телекомунікаційного ринку України має забезпечувати умови для отримання населенням якісних і доступних телекомунікаційних послуг.
“Рівень проникнення інтернету в столиці становить 66,8 мереж в розрахунку на сто осіб, в Одеській області – 56,7. Однак, якщо говорити про інші регіони, то цей показник коливається на рівні 5-10. Найнижчим є в Івано-Франківській – 4,1. Я сьогодні виступаю за те, щоб створити такі умови, які б дозволяли операторам і провайдерам телекомунікацій забезпечити високий рівень проникнення зв’язку, особливо Інтернету. У великих містах необхідно працювати над розширенням широкосмугового доступу до мережі. Це можливо лише за умов якісної і безперервної роботи в тому числі і Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. Ефективна робота всіх учасників сфери дозволить автоматизувати багато економічних та соціальних процесів”, – підкреслив В.Омельченко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас