Іноземний турпотік до Росії значно впав через ситуацію в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іноземний турпотік до Росії значно впав через ситуацію в Україні

Світ
1439
Приймаючі російські туроператори відзначають значне скорочення турпотоку в Росію через події в Україні, повідомляє Росбалт. За інформацією Російського союзу туріндустрії (РСТ), туристи з Європи та США не їдуть в Росію з ідейних міркувань, в той час як туристи з інших країн відмовляються від поїздок з міркувань безпеки.
Найбільше число відмов йде з Європи, але ситуація неоднорідна. Наприклад, польські та фінські групи туристів відмовляються від поїздок, в той час як туристи з Італії їдуть до Росії. Відзначається вороже ставлення до російських приймаючих компаній з боку європейських партнерів.
Позиція влади США щодо українського питання вплинула не тільки на анулювання турів американцями, але і попит серед латиноамериканців, відзначають експерти РСТ. Квітень-травень – основний час для бронювання турів на сезон, але нових замовлень зараз дуже мало, продажі різко скоротилися, заявляють представники галузі.
Деякі оператори фіксують скасування на серпень і осінні місяці. Частка відмов у цьому році перевищує середньорічну норму в два-три рази, констатують фахівці.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас