Донецька залізниця припинила рух потягів у напрямку східних областей України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецька залізниця припинила рух потягів у напрямку східних областей України

Казна та Політика
3399
З 5 травня рух поїздів у напрямку східних областей України перекрито. Про це повідомили в прес-службі Донецької залізниці.
“На сьогоднішній день… закрито рух на ділянці “Лозова-Слов’янськ-Дружківка” і “Форпостна-Червоний Лиман” в напрямках “Букіно-Ізюм-Харків” і “Тропа-Куп’янськ”. В результаті 14 пар пасажирських поїздів формування Донецької залізниці змінили маршрут слідування та скасовано 2 пари пасажирських поїздів формування Південної залізниці, 29 пар приміських поїздів скасовані і 9 пар змінили маршрут слідування”, – йдеться в повідомленні.
“У цій ситуації при плануванні поїздки залізничним транспортом пасажирам слід звертатися за уточнюючою інформацією до залізничних кас та довідкових служб вокзалів, а також стежити за оголошеннями на вокзалах та станціях, де по гучному зв’язку проводиться регулярне інформування про зміни у графіку руху поїздів. Усім пасажирам, які звернулися в залізничні каси з приводу повернення проїзних документів на поїзди, які змінили маршрут слідування, виплата здійснюється в повному обсязі без утримання штрафних санкцій та комісійних зборів. Повернення посадочних документів, оформлених через Інтернет та електронних проїзних документів здійснюється тільки в квиткових касах”, – відзначили на підприємстві.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас