У Києві можуть тимчасово заборонити зовнішню рекламу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві можуть тимчасово заборонити зовнішню рекламу

Казна та Політика
1004
У КМДА розроблено проект регуляторного акту «Про встановлення мораторію на розміщення зовнішньої реклами та реклами на транспорті в місті Києві», повідомили в адміністрації.
Даний мораторій буде поширюватися на прийом заяв про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами. «Заборона не поширюється на такі види рекламних засобів як тумби, об’ємно-просторові конструкції, що стоять окремо, і рекламні вивіски на будівлях», – уточнили в КМДА.
Документ прийнято з метою систематизації рекламних засобів і спеціальних конструкцій, розташованих у місті, а також приведення зовнішнього вигляду столиці до європейських стандартів. Також він стане частиною реалізації положення про паспортизацію вулиць, площ і набережних Києва.
У Департаменті громадських комунікацій відзначають , що проект розпорядження не змінює і не скасовує якихось норм конкретних законодавчих актів або правових актів в цілому і не є неправомірним обмеженням конкуренції. Мораторій лише тимчасово призупиняє процес прийому документів на розміщення деяких об’єктів зовнішньої реклами та реклами на транспорті.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас