Путін навмисно хоче ізолювати Росію - політолог — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін навмисно хоче ізолювати Росію - політолог

Світ
8922
Політика російського президента Володимира Путіна спрямована на те, щоб ізолювати Росію і частину України від зовнішніх впливів задля збереження своєї влади в майбутньому, заявив в ефірі телеканалу БТБ український політолог Костянтин Матвієнко.
“Ті санкції, які зараз застосовує світ проти Росії, це ще тільки частина того, що може бути. Нещодавно була інформація, що міжнародна платіжна система Visa залишає територію РФ. Уявімо, що це означає для величезної кількості жителів Росії і її юросіб! Провідні компанії – розробники програмного забезпечення припинили обслуговування своїх продуктів в РФ, а це означає, що банківська система Росії фактично повертається в XIX століття: мабуть, вони тепер телеграфом переводитимуть гроші”, – сказав Матвієнко.
“Отже, Росія відчуває серйозні санкції, і Путін не може цього не бачити. Очевидно, що тут є інтерес збереження власної влади. Адже якщо країна (Росія) буде залишатися відкритою, вона може бути тільки демократичною, а якщо вона буде демократичною, то він не має шансів залишитися при владі. Тому Путін намагається ізолювати свою країну. Він збирався зробити це разом з усією Україною, але, зрозуміло, що цього вже не вийде, тому він намагається поневолити частину населення України – на Донбасі і в Криму”, – сказав політолог.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас