Турчинов назвав "спонсорів" заворушень в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов назвав "спонсорів" заворушень в Україні

Кримінал
8859
На думку Турчинова, організатор сепаратистських провокацій і терористичних дій перебуває в Росії.
Організатор заворушень в Україні перебуває в Росії, а до фінансування незаконних дій причетні колишні українські чиновники. Про це в ефірі “5 каналу” заявив голова Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов.
“Безумовно, організатор цих сепаратистських провокацій і терористичних дій знаходиться в Росії. І це вже не вимагає доказів… Інше питання – російські спецслужби використовують колишніх керівників країни, особливо тих, хто входив до найближчого оточення Януковича для того, щоб, використовуючи не лише їхні фінансові можливості, а й, в першу чергу, організаційні можливості – знайомих, банківські рахунки, – для того, щоб забезпечувати фінансування цих заворушень”, – сказав Турчинов.
Він підкреслив, що “дуже багато активів цих людей заарештовані”.
При цьому спікер звернув увагу на те, що цим людям також належать великі підприємства, закривати які економічно недоцільно.
Раніше СБУ заявила, що провокації в Одесі 2 травня сталися при зовнішньому втручанні та фінансуванні високопоставленими чиновниками, які зараз переховуються і розшукуються правоохоронними органами – Сергієм Арбузовим і Олександром Клименком.
Нагадаємо, правоохоронні органи України отримали підтвердження про участь громадян Російської Федерації в провокаціях в Одесі 2 травня, внаслідок яких десятки людей загинули, сотні отримали поранення.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас