Канада розширює санкції проти Росії - ще на 16 компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада розширює санкції проти Росії - ще на 16 компаній

Світ
1334
Прем’єр-міністр Стівен Харпер в неділю, 4 травня, поширив заяву про те, що Канада вводить додаткові санкції щодо 16 російських суб’єктів. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті канадського прем’єра.
У ньому, однак, не розшифровується, чи є ці “суб’єкти” фізичними або ж юридичними особами.
Харпер підкреслив, що причиною введення нових санкцій є “серйозна стурбованість світової спільноти” у зв’язку з політикою Росії щодо України.
“Мета санкцій – продовження нагнітання економічного тиску на Росію”, у світлі її “відповідальності за українську кризу”, – зазначив прем’єр-міністр Канади.
Харпер запевнив, що Канада буде продовжувати співпрацю з союзниками для “забезпечення вільного, демократичного світу”, а також підкреслив, що “будуть зроблені подальші дії, якщо суверенітет і територіальна цілісність України як і раніше будуть під загрозою”.
Нагадаємо, 29 квітня повідомлялося, що Канада ввела економічні та візові санкції стосовно дев’яти росіян і двох російських банків.
До списку осіб потрапили перший заступник голови адміністрації президента Росії В’ячеслав Володін, віце-прем’єр уряду Росії Дмитро Козак, директор Федеральної служби охорони Євген Муров, повпред президента Росії в Криму Олег Белавенцев, депутати Держдуми РФ Олексій Пушков, Олександр Бабаков і Володимир Жириновський, бізнесмени Аркадій і Борис Ротенберги.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас