Ще один український мультимільйонер готовий платити за російських диверсантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще один український мультимільйонер готовий платити за російських диверсантів

Кримінал
8711
Директор ТОВ Нібулон Олексій Вадатурський готовий виплачувати грошову нагороду за допомогу в затриманні проросійських сепаратистів, які намагаються порушити конституційний лад і цілісність України.
Вадатурський також збирається екіпірувати народне ополчення Миколаєва і допоможе обладнати українські блокпости на в’їздах в місто.
Вадатурський входить до рейтингу 20-ти найбагатших людей України, його компанія є найбільшим експортером зерна, статки в 2012 році оцінювалися в 810 мільйонів доларів США. Він ясно дав зрозуміти, що готовий за прикладом губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського виплачувати винагороду за сепаратистів у Миколаївській області.
“Я теж буду платити. Я не Коломойський, у мене немає цієї структури, але ми – керівники підприємств, які в змозі в даному випадку це зробити”, – сказав Вадатурський.
Крім цього, мільйонер вніс свої пропозиції щодо забезпечення безпеки в Миколаєві. На його думку, вісім існуючих блокпостів на в’їздах в місто неефективні. Замість трьох-чотирьох ополченців, які часто стоять навіть без інспектора ДАІ, там повинно стояти по 40 осіб, здатних забезпечити стовідсоткову перевірку всього транспорту, що в’їжджає в місто.
Вадатурський вважає, що зараз важливо співпрацювати з охоронними підприємствами міста, де особовий склад навчений і має право використовувати спецзасоби та зброю. При цьому треба було б вивчити структури цих підприємств на предмет наявності там російського капіталу. “Співробітники МВС і СБУ повинні перевірити також, хто охороняє важливі в місті підприємства, виявити можливі осередки напруги, щоб там не було охоронних компаній з російськими акціонерами”, – сказав він.
Бізнесмен володіє декількома підприємствами в Харківській і Луганській областях і впевнений, що місцеві еліти здають регіони Росії.
Нагадаємо, заступник голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, бізнесмен Борис Філатов запропонував жителям Донбасу щедру грошову винагороду за здачу зброї, захоплення в полон російських диверсантів і звільнення адмінбудівель.
Нагадаємо, раніше губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський запропонував нові методи боротьби з терористами, пообіцявши платити за кожного переданого “зеленого чоловічка” винагороду в 10 тисяч доларів США.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас