2014-й рік може стати рекордним у купівлі росіянами житла в Лондоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

2014-й рік може стати рекордним у купівлі росіянами житла в Лондоні

Нерухомість
1528
Багато британських ріелторів за підсумками 2014 року очікують істотного підвищення продажів житлової нерухомості в Лондоні російським покупцям на тлі введення санкцій і замороження активів росіян в США і країнах ЄС, передає Forbes.
Багато російських клієнтів, які останні декілька років тільки обговорювали з лондонськими ріелторами можливість купівлі нерухомості, зараз активізували свої плани, наводить The Financial Times слова директора компанії Property Vision Рорі Скарісбріка.
За даними британського агентства нерухомості Savills, в 2013 році росіяни вклали в лондонський ринок житла близько 180 млн фунтів (10,9 млрд рублів). Консультанти з нерухомості компанії Jones Lang LaSalle вважають, що відтік капіталу з Росії може зрости в чотири рази. “Багаті росіяни та українці з початку цього року шукають безпечні місця для збереження свого капіталу”, – говорить директор з дослідження ринку житла в JLL Адам Чалліс.
Незважаючи на посилення податкових вимог, багато вихідців зі Східної Європи продовжують купувати будинки в Лондоні через офшорні структури, розповіли газеті податкові консультанти і ріелтори. Використання офшорів при купівлі нерухомості поширене, тому що у випадку замороження активів або подібних санкцій ці активи “будуть захищені настільки, наскільки це можливо”, сказав FT експерт Чарльз Макдауелл, який займається підбором нерухомості для забезпечених покупців.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас