Міноборони хоче змінити філософію військового управління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони хоче змінити філософію військового управління

Казна та Політика
952
Міністерством оборони України розробляється нова організаційно-штатна структура з метою підвищення ефективності з одночасним зменшенням чисельності надбудови органів військового управління. Про це повідомляє прес-служба військового відомства.
“Головне завдання проведеної реформи – докорінно змінити філософію військового управління, зробити систему управління мобільною й ефективною, а також усунути дублюючі функції в Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних сил України”, – йдеться в повідомленні.
У Міноборони пояснюють, що існуюча громіздка і неповоротка надбудова органів військового управління показала свою низьку ефективність і негативно впливає на якість прийняття рішень. Враховуючи це, при розробці нової системи управління враховані міжнародні стандарти та практичні результати діяльності управлінських структур в провідних арміях світу.
“Нова цілісна інтегрована структура сприятиме дієвості та оперативності функціонування Збройних сил України, їх всебічному забезпеченню для якомога кращого виконання завдань за призначенням, а також зробить неможливими корупційні ризики”, – зазначають у відомстві.
Крім того, очікується, що після затвердження нової структури керівники структурних підрозділів призначатимуться рішенням колегії Міноборони на підставі висновку Вищої атестаційної комісії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас