Турчинов: Для України європейський вибір є безальтернативним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Для України європейський вибір є безальтернативним

Казна та Політика
1430
Для України європейський вибір є безальтернативним. Про це заявив в.о. Президента О.Турчинов під час зустрічі з делегацією політичної групи “Прогресивний альянс соціалістів і демократів” в Європейському парламенті на чолі з Ханесом Свободою.
“Для нас надзвичайно важлива підтримка ЄС у побудові в Україні демократичної і прозорої системи влади”, – сказав він, зазначивши, що нова влада ставить перед собою завдання, щоб “європейські стандарти стали стандартами України”.
Крім того, зазначив керівник парламенту, незважаючи на всі спроби Російської Федерації дестабілізувати ситуацію в Україні, “влада продовжує проводити демократичні реформи в країні і готує зміни до Конституції”.
“Ми беремо за зразок демократичну архітектуру ЄС. Формуємо парламентсько-президентську республіку з розширенням повноважень регіональної влади”, – зазначив він.
У свою чергу, Х.Свобода підкреслив, що нинішня українська влада є “легітимною владою, навіть більше, ніж попередній президент, який займався тим, щоб витрачати бюджетні гроші на власні потреби”.
“Хочу висловити повну підтримку суверенної, демократичної та демократичної України і недоторканності її кордонів”, – сказав він.
Крім того, в контексті обговорення майбутніх президентських виборів Сторони обговорили присутність на них спостерігачів від ЄС.
“Хочу підтвердити, що Україна має всі шанси стати повноцінним членом Європейського Союзу”, – підсумував Х.Свобода.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас