Україна може відмовитися від російського газу наступного року, Росія звозить до Криму військову техніку нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна може відмовитися від російського газу наступного року, Росія звозить до Криму військову техніку нового покоління

3269
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати понеділка, 28 квітня:
  • Долар на Міжбанку закінчив понеділок на 11,60 грн
  • Українці вже підтримали армію на більш ніж 111 млн. грн.
  • Райффайзен Банк Аваль вирішив направити 900 млн. грн. на виплату дивідендів
  • США вводить 3-й рауд санкцій: покарані ще 7 росіян і 17 компаній
Кандидат на пост президента, народний депутат Петро Порошенко про купівлю Україною російського газу
“Наступний рік, на його думку, може бути останнім роком, коли Україна буде купувати газ у Росії… вже в жовтні Україна зможе отримувати реверсний газ зі Словаччини, а також має можливості видобувати власний газ, зокрема, сланцевий. Справжня українська влада може продемонструвати незалежність не тільки політичну, а й економічну”.
Представник Міноборони України Владислав Селезньов про збільшення кількості військової техніки на півострові Крим
“Останні 5 діб другорядними дорогами з боку Керчі у бік Сімферополя постійно йдуть колони російської військової техніки. Мої джерела повідомляють про те, що такої кількості техніки на кримських дорогах не було навіть на початку березня, коли йшла активна фаза окупації півострова”.
Голова МВС Арсен Аваков про кадрові чистки в міліції східних регіонів України
“У нас є проблеми з якістю виконання міліцією своїх функцій, в тому числі і на сході країни. Але це не означає, що міліція перейшла до когось під контроль, це означає, що значна її частина функціонально не готова виконувати свої обов’язки… через це в органах грандіозна чистка, якою ми вже і займаємося”.
Екс-голова російської компанії «Юкос» Михайло Ходорковський про політику Путіна щодо України
“Єдиним шляхом, який може змінити ситуацію, є зміна громадської думки росіян. Санкції не зможуть моментально вплинути на російську економіку. Навіть у разі введення серйозних санкцій ситуація в російській економіці протягом 3-5 років не буде критичною… для того, щоб змінити політику Росії щодо України, необхідно зруйнувати сформовані у громадській думці стереотипи”.
Член ради ВО “Майдан”, політолог Ігор Жданов про рекомендації призначити всеукраїнський референдум на 15 червня
“З поінформованих джерел стало відомо, що РНБО ухвалила рішення рекомендувати проведення всеукраїнського референдуму щодо єдності України, розширення прав регіонів і децентралізації 15 червня (а не 25 травня, як хтось поспішив повідомити). Проведення референдуму і його позитивні результати щодо єдності країни виб’ють козирі з рук сепаратистів і Путіна”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас