Samsung визнала проблему з камерою в Galaxy S5 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung визнала проблему з камерою в Galaxy S5

Технології&Авто
1257
Компанія Samsung в понеділок, 28 квітня, визнала наявність проблеми з камерою в смартфонах Galaxy S5 і пообіцяла посилити контроль за готовою продукцією, щоб не допустити потрапляння дефектних примірників у продаж, повідомляє Reuters.
Компанія Samsung заявила, що проблема криється в модулі постійної пам’яті, який містить інформацію, необхідну для роботи камери. Представник Samsung відмовився назвати Reuters кількість дефектних Galaxy S5, але сказав, що повідомлення про несправності надходили від користувачів США і деяких інших країн. Власникам таких смартфонів слід звернутися до сервісних центрів.
Російське представництво Samsung не змогло надати оперативний коментар «Ленте.ру». За даними джерела, знайомого з ситуацією, в Росії ще не було випадків, коли користувачі Galaxy S5 з цією проблемою зверталися до офіційних сервісних центрів.
Перші повідомлення про некоректну роботу камери в новому флагманському смартфоні Samsung Galaxy S5 з’явилися минулого тижня.
Смартфон Galaxy S5 продається в Росії з 11 квітня за ціною 30 тисяч рублів. На відміну від попередньої моделі, він є волого- і пилезахищеним, його непроникність задовольняє стандарту IP67. Апарат має 5,1-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (1920 на 1080 пікселів). Він оснащений 16-мегапіксельною основною і 2-мегапіксельною фронтальною камерами. За даними виробника, фокусування під час зйомки може проводитися за 0,3 секунди, це рекордний результат для смартфонів.
За матеріалами:
МIА Рейтер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас