СБУ підтвердила захоплення сепаратистами 3 своїх офіцерів у Донецькій області (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ підтвердила захоплення сепаратистами 3 своїх офіцерів у Донецькій області (ВІДЕО)

Кримінал
3207
СБУ підтвердила в неділю, 27 квітня, захоплення своїх співробітників протестувальниками в Донецькій області.
“Учора ввечері, 26 квітня, у м. Горлівка Донецької області група співробітників СБУ в рамках кримінального провадження виконувала завдання із затримання громадянина РФ, підозрюваного у вбивстві депутата Рибака. Зловмисники зі зброєю скоїли збройний напад на співробітників СБУ, завадили виконанню завдання та із застосуванням зброї захопили їх”, – йдеться в повідомленні відомства.
Прокуратурою Донецької області розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного перешкоджання діяльності співробітників СБУ.
У прес-службі також зазначили, що штаб антитерористичної операції орієнтований на звільнення співробітників СБУ та затримання озброєних злочинців.
Раніше російські ЗМІ повідомляли, що в Донецькій області захопили трьох офіцерів спецназу Служби безпеки України, які прибули з Києва. Співробітників СБУ захопили в Горлівці, після чого відвезли до Слов’янська.
Пізніше на сайті Комсомольскої правды з’явилися фото і відео захоплених нібито українських офіцерів, в якому вони зізнаються в тому, що приїхали в місто в рамках спецоперації.
На відео троє закривавлених чоловіків без штанів, з перемотаними скотчем очима, відповідають на питання російських журналістів і розповідають про те, як потрапили в полон. Все це відбувається, за інформацією видання, в захопленій будівлі СБУ у Слов’янську.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас