США дозволили українцям десятирічні візи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США дозволили українцям десятирічні візи

Світ
2178
Державний департамент США 25 квітня вніс зміни в порядок отримання віз для громадян України, які дозволяють українцям отримувати візи в США терміном дії на 10 років.
“До цього українці могли отримати візи терміном дії 5 років. Тепер Україна в цьому аспекті приєдналася до своїх європейських сусідів – Польщі, Румунії, Болгарії, Кіпру й Хорватії”, – повідомляє посольство США.
Українці, яким потрібно відвідати Сполучені Штати на короткий термін у справах бізнесу або з метою відпочинку, зможуть їздити до США протягом десяти років без необхідності оновлення візи. Це зробить вплив на життя десятків тисяч українців і сприятиме їх подорожам до США у справах бізнесу і з метою відпочинку, відзначає посольство.
Віза повинна бути чинною на момент в’їзду мандрівника до США, але термін дії візи (термін дії, протягом якого візою можна користуватися) не пов’язаний з тривалістю періоду перебування на території США, дозволеного в’їжджаючому департаментом внутрішньої безпеки Сполучених Штатів під час перетину кордону.
Особи, які отримають візи на багаторазовий в’їзд, зможуть здійснювати численні подорожі в США з будь-якою метою, що відповідає цьому типу візи, якщо термін дії їхньої візи не закінчився і вони не вчинили правопорушень, за які їм могли б заборонити в’їзд до США.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас