У Києві істотно подешевшала оренда квартир — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві істотно подешевшала оренда квартир

Нерухомість
1813
Власники квартир в Києві зменшують вартість оренди квартир на 19% до 635 дол. в місяць.
Орендодавці не можуть здати свої квадратні метри, так як мешканці їдуть зі столиці або знаходять більш дешеві варіанти.
Президент Асоціації банківської оцінки Сергій Фролов каже, що багато орендодавців при розрахунку вартості оренди враховують старий курс – 8 гривень за долар.
“В іншому випадку орендарі відмовляють знімати апартаменти”, – зазначає Фролов.
Знайти йому заміну зараз вкрай складно: охочих платити за оренду квартири за сьогоднішнім курсом національної валюти зменшується з кожним днем.
На ринку оренди нерухомості спостерігають зростання кількості пропозицій від власників житла. З дослідження, проведеного порталом Adress.ua і дослідницькою групою Colliers International (Україна), в березні 2014 р. база пропозицій по здачі однокімнатних квартир зросла на 70% до 12,1 тис. квартир. Зросла вона і в інших сегментах. Наприклад, пропозиція з двійок збільшилася на 58% (до 13,6 тис.), трикімнатних – на 34% (до 6,3 тис.).
Значне зростання кількості пропозицій пов’язаний з масовим від’їздом іногородніх фахівців, які втратили роботу в столиці. Адже з початку року багато компаній у Києві почали активно скорочувати своїх працівників, розповідає керуючий партнер рекрутингової компанії “Гармонія Бізнес Розвитку” Тетяна Шаматуха.В столиці істотно подешевшала оренда квартир.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас