Повернення Криму можливе через півтора-два роки - екс-голова розвідки України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Повернення Криму можливе через півтора-два роки - екс-голова розвідки України

Казна та Політика
8259
Фактичне повернення Криму під контроль України може відбутися вже через півтора-два роки за умови добровільного бажання кримчан. Такий прогноз озвучив екс-голова Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках, колишній член РНБО України, генерал армії України Микола Маломуж.
Він також додав, що сама Російська Федерація буде переживати складну соціально-економічну кризу через санкції Заходу. “У будь-якому випадку ми повернемо і Кримський півострів. І це буде не в такій далекій перспективі: півтора-два роки. Це буде тоді, коли ситуація буде змінюватися в самій Російській Федерації і перспектива повернення стане реальною”, – заявив він.
Маломуж також припустив, що в Росії, міжнародна ізоляція якої вже розпочалася, у недалекій перспективі неминуче виникнуть економічна, соціальна і політична криза. “За нашими висновками (а ми робили висновки по Україні, по Майдану, що він буде, а тепер точно так і по Росії робимо), стабілізація Росії є відносною, а успіх Путіна – тактичний. Протягом півтора-двох років настане період дестабілізації ситуації в Росії під впливом економічних і соціальних факторів”, – стверджує Маломуж.
За таких умов, переконаний він, Крим “фактично (про юридично ми не говоримо, тому що він залишається українським) повернеться в Україну”.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас