На Закарпатті засудять податківця, якого впіймали на хабарі у 5 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Закарпатті засудять податківця, якого впіймали на хабарі у 5 тис. грн

Кримінал
332
Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом отримання 5 тис. грн неправомірної вигоди податковим інспектором ГУ Міндоходів в Закарпатській області. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області.
Як повідомив Василь Юсип, слідчий з особливо важливих справ слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, досудовим розслідуванням встановлено, що чиновник запевнив жінку-підприємця в тому, що він за 5 тис. грн, з використанням свого службового положення, вплине на свого колегу-ревізора під час складання ним відповідного акта при проведенні документальної перевірки підприємниці.
Обвинувальний акт стосовно колишнього чиновника в скоєнні ним злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 КК України (тобто зловживання впливом, кваліфікуючими ознаками якого є отримання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) направлено в Ужгородський міськрайонний суд для розгляду по суті.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас