"Київавтодор" взявся ремонтувати дороги в столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київавтодор" взявся ремонтувати дороги в столиці

Казна та Політика
331
Співробітники комунального підприємства “Київавтодор” з початку року ліквідували понад 29,86 тис. кв. метрів ямковості на столичних дорогах, повідомляється в прес-релізі Київської міської державної адміністрації, в управлінні якої знаходиться підприємство .
Перш за все, робота комунальників була зосереджена на приведенні в належний санітарно-технічний стан під’їздів до міських кладовищ, церков та інших культових споруд Києва.
“Київавтодор” провів роботи в Деснянському, Дніпровському, Печерському, Святошинському та Солом’янському районах, а також ліквідував ямковість на мосту Патона і південно-мостовому переході.
Нагадаємо, що раніше голова Державного агентства автомобільних доріг “Укравтодор” Олександр Малін заявляв про брак коштів на ямковий ремонт. “Сьогодні практично не йде кампанія з ямкового ремонту, чого не було вже багато років. Це пов’язано з тотальною відсутністю грошей на покупку паливно-мастильних матеріалів і первинних матеріалів для проведення ямкового ремонту”, – заявляв Малин в середині квітня.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас