Відродження ВПК забезпечить роботою тисячі людей, - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відродження ВПК забезпечить роботою тисячі людей, - Кличко

Казна та Політика
1507
“Удар” працює над пропозиціями до програми відновлення військово-промислового комплексу України. Про це заявив лідер парламентської фракції “Удар” Віталій Кличко на зустрічі з колективом ДП “Антонов”.
За словами Кличка, якщо Кабінет міністрів і парламент проігнорують необхідність прийняття такої програми, “Удар” самостійно її розробить і винесе на розгляд і затвердження парламентом після виборів, коли в країні будуть нові Президент та уряд.
“Найболючіший фактор для українського ВПК – це агресія, розв’язана проти нашої країни керівництвом Російської Федерації.
“Стратегічний союзник” перетворився на агресора. Відповідно, оборонні підприємства втратили найбільший ринок збуту і партнерів по проектах. Відомо, що ДП “Антонов” чималу частину доходів отримує від продажу та обслуговування літаків в Росії. Тому одним лише пошуком нових ринків збуту продукції проблему не вирішити. Треба шукати і пропонувати принципово нові шляхи вирішення проблем української оборонної та цивільної промисловості, і, зокрема, авіабудування, з тим, щоб галузь розвивалася і процвітала. Партія “Удар” над цим працює”, – сказав Кличко.
Кличко зазначив, що відновлення військово-промислового комплексу України має стати пріоритетом у роботі як нинішньої, так і майбутньої влади.
“Незважаючи на те, що економіка країни сильно ослаблена, потрібно визначитися, яким чином в найкоротші терміни вирішити проблему. Адже від цього безпосередньо залежить подальше існування України як цілісної держави. Більше того, відродження ВПК сприятиме зростанню економіки та виробництва високотехнологічної продукції мирного, цивільного призначення, а також забезпечить роботою і зарплатою велику кількість людей”, – заявив лідер “Удару”.
Під час спілкування з колективом заводу Віталій Кличко висловив переконаність у тому, що такі зустрічі можуть і повинні допомогти політикам сформувати порядок денний парламенту і київської влади. Крім ДП “Антонов”, Кличко має намір відвідати і організувати співпрацю своєї команди з іншими підприємствами оборонного комплексу в Києві, серед яких – Дарницький бронетанковий завод, “Артем”, “Ленінська кузня”, а також конструкторське бюро “Арсенал” і держпідприємство “Мікротек”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас