Молодша дочка Путіна вийшла заміж за сина південнокорейського адмірала - британські ЗМІ знайшли докази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Молодша дочка Путіна вийшла заміж за сина південнокорейського адмірала - британські ЗМІ знайшли докази

Світ
56835
Учасниця шоу Britain’s Got Talent, скрипалька Леттіс Роуботем, розповіла, що виступила на весіллі молодшої дочки президента Володимира Путіна. За її словами, Катерина Путіна вступала в шлюб з Юн Джун Воном, сином відставного корейського адмірала. Триденна весільна церемонія нібито проходила в елітному готелі La Mamounia в Марракеші (Марокко), передає слова дівчини The Daily Mirror.
Леттіс Роуботем, відома своєю унікальною грою на електроскрипці, розповіла, що її “дуже швидко” провели в готель під наглядом охорони. “Це було дійсно весело, приголомшливий досвід. Це було надсекретно, ми не могли нікому повідомити про те, що робимо. Нас про це попросили, хоча не сам Путін особисто”, – додала Роуботем. За словами скрипальки, їй заплатили небагато: “Насправді, дрібниця, £200” (близько 12 тисяч рублів).
Дівчина розповіла, що це весілля було “самим блискучим заходом”, на якому вона коли-небудь бувала. “Ні на чому не економили! Я виступала на багатьох подіях, але це було абсолютно особливе”, – підкреслила дівчина. Вона зазначила, що церемонію відвідали кілька персон міжнародного масштабу.
При цьому The Daily Mirror не вказує, коли саме було весілля. Проте вік нареченої і нареченого позначений як 27 і 28 років відповідно – це дає підставу вважати, що знаменна подія в сім’ї Путіних сталася близько року або півтора років тому.
Чутки про прийдешнє одруження Катерини Путіної і Юн Джун Вона з’явилися ще восени 2010 року. Спочатку їх спростував прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, а потім і сам передбачуваний наречений. Юн Джун Вон заявив: “Я знаю Катю більше 10 років, але у мене немає планів одружитися з нею. Мені тільки 26, тому занадто рано ще думати про шлюб”.
Деякі джерела повідомляли тоді ж, що нібито сам Путін, незадоволений увагою громадськості до дочок, зустрічався особисто з молодим південнокорейцем і попросив його не говорити про особисте життя своєї родини. Однак Юн спростував тоді і цю інформацію і на підтвердження розповів, як познайомився з Катею в липні 1997 року на дискотеці в міжнародній школі в Москві. У період знайомства пари батько юнака адмірал Юн Йонг Гу був військовим аташе в корейському посольстві в Москві.
За словами корейця, вони з Катею стали друзями і періодично зустрічалися протягом декількох років. Пізніше Юн Джун Вон став співробітником російської філії Samsung Electronics, але був змушений звільнитися після того, як інформація про його знайомство з Катериною Путіною потрапила в пресу. Потім, судячи з даними південнокорейських ЗМІ, він працював у російській держкомпанії.
Відзначимо, що навесні 2012 року деякі південнокорейські ЗМІ з посиланням на джерела в розвідці знову повідомили про підготовку до весілля, зазначає РБК. Однак Юн Джун Вон розповів, що вже розлучився з Катериною. Таке рішення вони прийняли одразу після того, як журналісти почали розпускати перші чутки про майбутнє весілля.
Доньки російського президента Володимира Путіна – Марія і Катерина – завжди ретельно оберігалися від уваги преси. У жодного ЗМІ досі немає фотографії дівчат. З їх матір’ю Людмилою російський президент розлучився – про розрив оголосили самі подружжя влітку минулого року. Як пояснив Путін, його діяльність на посту глави держави передбачає абсолютну публічність, але є люди, які “абсолютно з цим несумісні”. 17 квітня президент Росії Володимир Путін у рамках традиційного щорічного спілкування з росіянами в прямому ефірі заявив, що був би не проти видати заміж колишню дружину.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас