Росія розпадеться швидше, ніж СРСР після Афганістану - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія розпадеться швидше, ніж СРСР після Афганістану - експерт

Світ
10604
Київ не став чинити опір озброєному захопленню і анексії Криму Росією, щоб не спровокувати Москву на окупацію всієї України. Однак санкції Заходу можуть призвести до розпаду Росії, адже вона слабша за СРСР.
Про це розповів директор компанії Berta Communications Тарас Березовець.
“Якби Україна розпочала активні бойові дії в Криму, Росія негайно б скористалася цією можливістю для окупації України. Про це гірко говорити, але ціною втрати Криму ми врятували всю Україну”, – вважає політолог.
“Проковтнувши такий шматок, Росія не зможе його перетравити. У неї трапиться геополітичний заворот кишок. Санкції, які були накладені на Росію, набагато серйозніші тих, які Захід застосував до СРСР після вторгнення до Афганістану в 1979 році. СРСР припинив своє існування через 12 років після цього”, – нагадав експерт.
“У випадку з Кримом розпад Росії відбудеться набагато швидше, тому що сучасна Росія в рази слабкіша Радянського Союзу» – підкреслив Березовець.
Раніше Березовець припустив, що військова інтервенція Росії в Україну можлива вже в цьому році – Володимир Путін, окрім Криму, може окупувати практично всі південно-східні регіони нашої країни.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас