Правоохоронні органи повинні продемонструвати рішучість проти терористів - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правоохоронні органи повинні продемонструвати рішучість проти терористів - Порошенко

Казна та Політика
981
Правоохоронні органи України повинні продемонструвати рішучість проти терористів, які відмовилися скласти зброю, заявив кандидат на пост президента України Петро Порошенко на зустрічі з віце-президентом США Джозефом Байденом у Києві.
“Правоохоронні органи України повинні діяти рішуче. Тим, хто не скористався амністією, для тих, хто відмовляється скласти зброю, для тих, хто не збирається вступати в діалог і починати мирне життя, – правоохоронці повинні дати негайну і швидку відповідь”, – підкреслив він.
Об’єднання держави є передумовою економічного зростання, забезпечення українцям гідного рівня життя, в тому числі на Сході.
І жоден сепаратист не повинен перешкоджати цьому шляху, зазначив Порошенко.
“Ключова позиція – Україна повинна жити по-новому. Для цього нам потрібно об’єднати державу. В першу чергу ми повинні приділити увагу тим, хто живе на Сході України. Ми повинні гарантувати людям безпеку, робочі місця і постійне економічне зростання. Водночас, ніякої толерантності до вбивць, ніякої толерантності до сепаратистів бути не може”, – підкреслив політик.
На його думку, найбільше невдоволення людей викликають недостатні результати боротьби з корупцією, а не питання державного устрою або мови.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас