Ситуацію в Україні може вирішити тільки зустріч президентів України, РФ і G7 - екс-голова зовнішньої розвідки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ситуацію в Україні може вирішити тільки зустріч президентів України, РФ і G7 - екс-голова зовнішньої розвідки

Світ
1051
Для того, щоб вирішити ситуацію в Україні, потрібно провести зустріч президентів України, Росії і країн “Великої сімки”. Про це під час брифінгу повідомив екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж.
“В умовах глобальної кризи, загрози глобальної війни, загрози економічних та енергетичних проблем потрібно проводити зустрічі не на рівні дипломатів або державних секретарів, а на самому високому рівні. І я сподіваюся, що все-таки перші особи України, Росії та країн “Великої сімки” зустрінуться і домовляться”, – сказав він, зазначивши, що актуальність такої зустрічі залишається високою, оскільки зараз Женевські домовленості активно торпедуються, з метою, щоб звинуватити Україну в їх невиконанні”.
Водночас генерал зазначив, що таку зустріч потрібно було провести ще до початку Кримського референдуму, щоб не допустити його, і зараз “важливо провести таку зустріч президентів, щоб не втратити ще чого-небудь”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас