Google шукає нового виробника планшетів Nexus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google шукає нового виробника планшетів Nexus

Технології&Авто
1033
Компанія Google може випустити свій наступний фірмовий планшет у співпраці з HTC, повідомляє ресурс Digitimes.com з посиланням на джерела серед постачальників комплектуючих.
Останні два покоління 7-дюймових планшетів Nexus для фірми Google робила компанія Asustek, проте в новому поколінні від Google чекають нового дизайну, що, можливо, і стало причиною зміни постачальника. Компанія Asustek посіла четверте місце на світовому ринку планшетів в 2013 році з часткою 3,9% за даними IDC, при цьому в її продажі аналітики включають планшети Nexus.
Компанія Asustek не проявляє агресивних намірів отримати замовлення на третє покоління Nexus, за даними джерела, бо розраховує після звільнення від замовлення на Nexus, зосередитися на власних смартфонах і планшетах.
Компанія Google також не надто активна в пошуках партнера для нового покоління своїх планшетів. Оскільки планшети на базі операційної системи (ОС) Android отримали велике поширення на ринку, то головну роль фірмові планшети Google, що володіє цією ОС, вже зіграли, і деякі аналітики ринку вважають, що наступне покоління Nexus буде останнім.
Перед запуском першого покоління своїх планшетів Google вже намагалася налагодити партнерство з HTC, але ця компанія була зосереджена на своєму бізнесі смартфонів, за даними джерела.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас