Україна повинна стати гарантом власних геополітичний інтересів - аналітик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна повинна стати гарантом власних геополітичний інтересів - аналітик

Казна та Політика
369
Голова “Громадянського Комітету Національного Порятунку”, аналітик Павло Нусс вважає, що Україна сама повинна стати гарантом власних геополітичний інтересів.
За його словами, низка представників американського дипломатичного корпусу та конгресу заявляють про готовність США до запровадження чергових санкцій до широкого кола політичних і бізнес персон Росії, але при цьому демонструють абсолютну стриманість до самого Путіна, адже розуміють, що єдиним і правильним для світової безпеки кроком буде досягнення деескалації конфлікту шляхом виключно дипломатичного діалогу.
“Західний політикум, звичайно, переслідує власні інтереси, досягаючи політичного та економічного миру між Росією і Україною, і бачать у введенні санкцій персонально проти Путіна певну небезпеку “реескалаціі” та розширення зони конфлікту, яка стане початком не холодної війни, по суті вона вже йде, а глобального міжконтинентального конфлікту, вийти з якого буде майже неможливо. Тому можна вважати, що глобальні санкції проти Путіна стримають активність, але не зупинять його. Чи можна ще сподіватися на відкриті та дипломатичні дебати з Росією – вважаю, що так. Але для ефективності виконання міжнародних домовленостей, проти Росії потрібно ввести більш серйозні санкції, а Україна, в свою чергу, повинна стати гарантом власних геополітичний інтересів, а не апелювати тільки до авторитету свого заокеанського партнера”, – зазначив експерт.
На його думку, “пасивність української влади призвела до того, що чиновники США, і кабінет президента Обами відмовляються проводити будь-які офіційні зустрічі на своїй території з представниками правлячої фракції”.
“Адже навіть такі серйозні питання, як безпека власної країни, стали нижчі власних політичних амбіцій”, – зауважив Павло Нусс.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас