Міноборони повідомило про створення вогневих позицій вздовж кордону на сході України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони повідомило про створення вогневих позицій вздовж кордону на сході України

Казна та Політика
3259
З моменту переведення військових частин на Сході України у вищі ступені бойової готовності, проведено низку навчань, зразки озброєння підготовлені до застосування, а вздовж кордону розгорнуті базові табори, створені вогневі позиції і пункти спостереження. Про це повідомили в східному регіональному медіацентрі Міноборони.
“Наша сила порівняно з початком весни збільшилася в рази. Розуміючи важливість наших дій, ми в найкоротші терміни виконали інженерне обладнання всіх вогневих позицій і спільно з представниками інших силових відомств організували оборону і патрулювання місцевості. Хочу відзначити, що за останній час ми добре підготувалися і готові до виконання будь-яких завдань.
На “передовій” зараз можна побачити представників усіх родів військ Сухопутних військ. Хтось притягується до навчально-бойових завдань, а решта працюють для їх забезпечення. Чимало в рядах змішаних підрозділів та воїнів-миротворців”, – зазначив командир тактичної групи підполковник Дмитро К.
Він також зазначив, що цілодобове чергування несуть і військові колективи радіотехнічних та зенітних ракетних військ Повітряних Сил, посилені зенітними ракетними підрозділами Сухопутних компонентів Збройних Сил. Вони стежать за повітряним простором України і готові запобігти несанкціоновані перельоти.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас