Hitachi поставить в Китай найшвидший ліфт у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hitachi поставить в Китай найшвидший ліфт у світі

Світ
388
Японська компанія Hitachi заявила в понеділок, що забезпечить найшвидшими у світі ліфтами один з хмарочосів у Китаї. Про це повідомило агентство France Presse з посиланням на заяву компанії. Вони рухатимуться зі швидкістю до 72 кілометрів на годину.
Ліфти будуть встановлені в 111-поверховій будівлі в Гуанчжоу. Висота найвищої споруди в місті, яка в 2016 році стане фінансовим центром, складе 530 метрів. У хмарочосі розташуються не тільки проектні та інжинірингові фірми, а й готельний комплекс, а також житлові приміщення. У відвідувачів з’явиться можливість підніматися на ліфті на висоту 440 метрів, долаючи відстань з першого до 95 поверху за 43 секунди.
Всього у вежі буде встановлено 95 підйомників, в тому числі два надшвидких, а також кілька звичайних. Роботу найшвидшого у світі ліфта забезпечить створений недавно двигун на постійному магніті, який має високу міцність і продуктивність. Ліфт буде оснащений потужною гальмівною системою, здатною витримувати сильні перегріви.
На Китай, який зараз є центром запеклої конкуренції між виробниками ліфтів, припадає близько 60 відсотків світового попиту на цю продукцію. На сьогоднішній день найшвидший у світі ліфт знаходиться в Тайбеї. Він розташований у хмарочосі «Тайбей 101», побудованому в столиці Тайваню. Цей ліфт рухається зі швидкістю 60,6 кілометра на годину.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас