В одному з готелів Чехії відмовилися пускати росіян через Крим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В одному з готелів Чехії відмовилися пускати росіян через Крим

Світ
1464
Господар дозволяє заселитися тільки тим постояльцям з РФ, які засуджують анексію півострова.
Власник готелю в чеському місті Острава відмовився приймати туристів з Росії, виступивши проти возз’єднання Криму з РФ, про це пише чеський портал Novinky.
За повідомленням, власником готелю є Томаш Крчмарж, що має українське походження. З 24 березня на вході в готель висить оголошення про заборону зупинятися в готелі росіянам “у зв’язку з анексією Криму”. При цьому в листівці йдеться, що готель “приносить вибачення всім порядним гостям з Російської федерації”.
Після того, як декілька ЗМІ повідомили про цей готель, в соціальних мережах розгорнулася дискусія. У результаті власник готелю вирішив пом’якшити заборону і дозволив зупинятися в готелі росіянам, які засуджують окупацію України, повідомляє видання.
За словами Крчмаржа, через його рішення готель втратив близько 10-15% постояльців. Крім того, його вчинок засудили громадяни багатьох країн, зокрема Німеччини, Швейцарії, Польщі.
Але господар вважає, що прийняв правильне рішення, хоча погодився з тим, що його вчинок – “незаконна дискримінація”.
“Так, це дискримінація, не соромтеся, подавайте на мене в суд. Я піду туди і розповім, що відбувається, щоб змусити людей думати”, – сказав власник.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас