Жорсткі обмеження на в'їзд росіян діють вже місяць, - Держприкордонслужба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жорсткі обмеження на в'їзд росіян діють вже місяць, - Держприкордонслужба

Казна та Політика
589
Тимчасове посилення заходів прикордонного контролю в пунктах пропуску на українсько-російському кордоні і на адміністративному кордоні з АР Крим триває вже близько місяця. Однак конкретні вікові цензи не встановлені.
Про це повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Сергій Астахов в ефірі “Громадського ТБ”, передає “Укрінформ”.
“Що стосується таких обмежень, то вони діють вже майже місяць. Кордон охороняється в посиленому режимі. І, звичайно, ми вживаємо всіх заходів для того, щоб вів був закритий для тих, хто їде в Україну з недобрими намірами”, – заявив він, коментуючи рішення про нібито обмеження в’їзду до України росіянам віком від 16 до 60 років.
Астахов зазначив, що такі заходи вживаються у зв’язку з тим, що в Україні проводиться антитерористична операція.
Представник Держприкордонслужби закликав “не говорити про якесь віковий ценз”. При цьому він нагадав, що, як правило, на українсько-російському кордоні затримувалися міцні молоді люди, що їхали з метою дестабілізації ситуації в Україні.
Нагадаємо, начальник відділу по роботі зі ЗМІ Держприкордонслужби Олег Слободян повідомив, що Держприкордонслужба України “суттєво посилила прикордонний контроль” росіян і українців з кримською реєстрацією.
Раніше російський “Аерофлот” повідомляв, що в’їзд в Україну заборонений усім чоловікам з Росії віком від 16 до 60 років, які подорожують на самоті.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас