Ми ще не досягли критичного рівня заборгованості по заробітній платі - нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ми ще не досягли критичного рівня заборгованості по заробітній платі - нардеп

Казна та Політика
672
Заборгованість держави по заробітній платі ще не досягла критичного рівня, разом з тим на сьогодні відсутні економічні стимули для її зменшення. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат, член депутатської групи «Економічний розвиток» Ярослав Сухий, коментуючи інформацію щодо стрімкого зростання заборгованості з виплати заробітної плати в Україні до рівня більш ніж 900 мільйонів гривень.
«Це ще не критичний рівень, ми мали і більше, але ми мали і неухильну динаміку зменшення рівня заборгованості. За рахунок чого? За рахунок зростання ВВП. Виріс товар, зросла ціна на товар – зросла зарплата», – зазначив народний депутат.
«Я можу сказати, перебуваючи в коаліції фактично провладній, що мене раніше насторожувало, потім дивувало, а зараз лякає політика нового уряду, тому що фіскальне навантаження без економічних стимулів веде до зубожіння населення», – додав Ярослав Сухий.
За його словами, на сьогодні знижується купівельна спроможність населення, тому що крім зростання заборгованості з виплати заробітної плати, скорочується рівень соціальних виплат.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас