У США застерігають громадян від поїздок до Криму і на Схід України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США застерігають громадян від поїздок до Криму і на Схід України

Світ
240
США закликали своїх громадян не їздити до Криму, а також у східні області. Про це повідомив Держдепартамент США.
“Держдепартамент закликає громадян США відкласти будь-які поїздки в деякі регіони України, включаючи півострів Крим і східні області – Харківську, Донецьку і Луганську, через присутність російських військових сил у Криму і на східному кордоні України”, – йдеться в заяві держдепартаменту.
У заяві Держдепу йдеться також про те, що багато американських громадян були затримані і допитані озброєними людьми в Криму.
“Громадяни США, які вирішили залишитися в районах, де проводяться проросійські демонстрації, мають уникати публічності і великих скупчень народу”, – попередили в Держдепі США.
Раніше офіційний Вашингтон неодноразово засуджував нинішню політику Кремля щодо України. Засудженню з подальшим застосуванням санкцій США піддали Росію після анексії Криму і наполягають на жорсткому відповіді у разі, якщо Росія буде використовувати схожі дії в південно-східних областях України.
Нагадаємо, уряд Японії стурбований подіями в Україні і також рекомендував своїм жителям утриматися від поїздок до Криму і на схід України. Як заявив генеральний секретар уряду країни Йосіхіде Суга, Японія закликає всі сторони українського конфлікту діяти з обережністю і самовладанням.
МЗС Японії також закликає всіх громадян країни ретельно зважити всі “за” і “проти” при плануванні поїздок в Харківську, Донецьку і Луганську області, а від поїздок до АР Крим слід взагалі відмовитися.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас